Lag dine egne smykker med perler

Perler

Noe av det morsomste som finnes der ute er å lage ting helt selv. Det er selvsagt mange ulike måter du kan gjøre dette på, men noe som alltid populært er å lage hjemmelagde smykker. Ikke bare er dette den perfekte julegaven til venner og familie, men det er også et prosjekt som er skikkelig stas for alle i familien.

Hva slags smykker kan jeg lage?

Det å lage smykker med perler er skikkelig gøy. Du kan for eksempel lage smykker i en farge, med perler som du stryker, men du kan også lage smykker med egne smykkeperler. Dette er noe som er populært for barn, fordi de kan gå med smykkene etterpå. Da kan de vise fram mesterverkene sine når de er på butikken, ute på tur eller hvor som helst. Det å ha hjemmelagde smykker er virkelig et bevis på at et barn liker deg. Husk at hvis du får et hjemmelaget smykke til presang av et barn du kjenner, er du en de virkelig liker.

Hva slags perler skal jeg bruke?

Du kan bruke en rekke ulike perler til hjemmelagde smykker, men det å finne spesifikke perler barnet ditt liker kan være en god idé. Kanskje du og barnet ditt kan sette dere ned foran datamaskinen for å finne ut hva slags perler dere skal kjøpe? Da kan du samtidig lære barnet ditt om hvordan posten fungerer. Barn pleier ikke å være veldig gode på å vente, men det å bestille perler på nett og vente på at de kommer i posten kan være en god øvelse. Noe som også er stas er å skrive navnet på barnet ditt på pakken, slik at når den kommer i posten så vil barnet ditt kunne lese navnet sitt på pakken. Få ting er mer stas enn å få post.

Perlene du bruker kan også gjenbrukes hvis smykket skulle bli ødelagt eller tråden skulle ryke. Et tips fra oss er å ta et bilde av smykket, så hvis tråden ryker og barnet ditt blir lei seg, så kan dere prøve å gjenskape smykket fra dette bildet. Da blir det nesten som en oppgave i seg selv.

Det er ingen tvil om at det å lage smykker er en hit hos både store og små barn. Husk at det er mulig å få tak i perler i alle størrelser, farger og fasonger. Så her er det bare fantasien som setter stopper!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*