Hva er det verdt å få med seg dette året?

dirigent

Endelig kan vi dra på show, konserter, teater og kino igjen. 2022 blir året der vi endelig får lov til å møtes for å nyte kulturlivet sammen. Så det store spørsmålet er jo, hva skal man velge? Man klarer jo ikke å få med seg alt, så hva er det du bør prioritere når det kommer til kulturlivet i år?

Vi har funnet frem noen gode tips til konserter, musikaler, show og kinofilmer det er verdt å få med seg i løpet av året. Vi håper og tror at vi har funnet noe som kan passe for alles smak og alle familier, vennegjenger eller par. Forhåpentligvis finner du akkurat det arrangementet du ønsker å bestille billetter til.

Musikaler for enhver smak

Musikaler kan samle hele familien eller vennegjengen sammen for en koselig og hyggelig kveld. Selv om ikke alle elsker teater og musikaler like mye så tror vi at Jersey Boys på Chateau Neuf i Oslo kan falle i smak hos enhver. Denne musikalen handler om bandet The Four Seasons som har skrevet et hav av kjente sanger du kanskje ikke var klar over at det var de som skrev. Her får du altså en kveld stappfull av «sing-along» sanger og ikke minst er det en super gjeng på scenen. I rollene som de fire guttene i bandet The Four Seasons finner du Atle Pettersen, Alexander Langset, Mathias Luppichini og Thomas Stokke.

Kinofilmer du ikke kan komme unna

Mord på Nilen som er oppfølgeren til Mord på Orientekspressen er basert på boken skrevet av Agathe Christie og denne nervepinnende historien er ikke noe dårligere enn den forrige. Kritikerne elsker den og publikum får muligheten til å oppleve en kveld med lidenskap, sjalusi, spenning og ikke minst en fantastisk film. Denne er en «must see» dette året.

Uncharted er en annen stjernespekket film det er verdt å få med seg på kino i år. Denne actionfylte filmen har Tom Holland (Spiderman) og Mark Wahlberg (Snikskyter) i hovedrollene. Med disse to gutta i hovedrollene så er det ikke mye som kan gå gærent. Disse to gutta skal forsøke å finne en gammel skatt fra Ferdinand Magellan som forsvant for over 500 år siden. Filmen er spekket med action, humor og spenning – noe for de aller fleste. Kinofilmer er også det perfekte alternativet for deg som ikke har lært nok om aksjer hos Aksjeskole og derfor ønsker å holde kvelden så billig som mulig.

Show på latter

For deg som bor i Oslo eller som skal en tur til Oslo dette året så er det mye å velge mellom. Her er det mange arrangementer og konserter i året som kommer. Om du ønsker å ta deg turen innom Latter for å se på noen hysteriske show så kan vi virkelig anbefale Rasmus Wold sitt show «Sportsidiot» eller Jonas Bergland sitt show «Dr. Bergland uten grenser». Dette er to show som passer perfekt for de aller fleste og ikke minst får dere nyte den fantastiske atmosfæren hos Latter.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*