Frekke gaver til henne

Frekke gaver til henne

Det er få ting som er mer spennende enn å få noen frekke gaver til bursdagen eller til jul. I denne artikkelen får du noen forslag til hva slags frekke gaver du kan gi til henne. Det er jo alltid gøy å få tips til hvordan man kan gjøre livet litt frekkere. Hvis dette er noe du er interessert i, er det altså bare å lese videre.

Julekalender

Det er jo ingen tvil om at det å kjøpe julekalender eller lage julekalender er noe av det som er mest trendy for tiden. Så hvorfor ikke slenge seg på trenden? Hvorfor ikke lage en kalender til din kjære som hun aldri vil glemme? Det å fylle på med ting hun liker før jul er kanskje akkurat det hun trenger!

Det er jo slik at gavene i julekalenderen ikke trenger å være særlig dyre. Men, det du kan gjøre, er å ha én litt mer flott gave, som for eksempel en buttplugg. Denne kan hun få på lille julaften eller julaften som en skikkelig spenstig gave. Eller kanskje du er så gira på å være frekk i desember at du gjør det den 1. desember? Det er jo helt opp til deg. En pakkekalender er uansett en gjennomtenkt gave. Tenk på at du ikke skal legge for mye penger i den, slik at du blakker deg før jul!

Det går jo for så vidt an å bare kjøpe en buttplug som en desembergave, slik at dere kan slappe av litt sammen i julestria. Det er jo absolutt sånn at vi alle trenger å slappe litt av rundt juletider. Det å ha noen frekke kvelder sammen er nok absolutt det som skal til for at jula blir enda bedre enn du skulle tro i utgangspunktet!

Bursdagsgave

Det er mange som liker å slå på stortromma når det kommer til bursdagsgaver. Så, hvorfor ikke lage en bursdagskurv til henne? Denne kan inneholde alt fra hennes favorittsjokolader, hennes favorittmat, gavekort og til og med sexleketøy. Kanskje du kan lage en kurv som inneholder ting til en helaften? Da er det jo mulig å prøve seg på buttplug også. Det kommer til å sette fart på sakene, for det er det mange som har lyst til å prøve en buttplug.

Hvor ikke sjekke ut denne buttplug test for å finne ut av hvilken som passer for din utvalgte? Du kjenner henne nok best av alle, og det å lese gjennom testene vil være noe som kan være ufattelig spennende for deg. Når hun får den i gave, kan du jo også fortelle om at du har gjort skikkelig grundig research! Det er noe som mange setter pris på, spesielt hvis det er noe de ikke helt har turt å si enda. Bursdagen er jo en dag der hun skal settes pris på, og det å kjøpe ting til henne som tilfredsstiller henne er jo absolutt noe av det snilleste du kan gjøre!

Valentinesgave

Det å skaffe seg en ordentlig god valentinesgave er vanskelig for mange. Hvis dere allerede har snakket om å prøve ut leketøy, bør det absolutt ikke være noe problem å kjøpe en buttplug. Kanskje du skal kjøpe én til deg og én til henne? Det er jo en veldig spennende måte å gjøre ting på, for da kan dere oppleve det samme samtidig. Det er mange menn som er overraskende skeptisk til buttplug, men hvorfor ikke prøve det? Det å prøve det aller meste en gang, gjør at du vil få opplevelser du ikke en gang visste var mulig.

Hvis du er litt usikker på om kjæresten din vil sette pris på en buttplug, er det jo muligheter for å ta det opp sånn i skjul i forkant. Kanskje du kan introdusere noen sexy spørsmål når dere har date night? Da kan dere for eksempel stille hverandre spørsmål som handler om sexleketøy. Da finner du fort ut om dette er noe hun har tenkt på eller ikke. Uansett er det jo spennende med gjennomtenkte overraskelser, for det gjør at hun virkelig kommer til å føle seg satt pris på, på alle måter.

Galentines

Det er flere TV-serier oppigjennom som har snakket om Galentines. Dette kommer fra «gal» på engelsk, som er et annet ord for kvinne. Dette betyr at hvis du er singel, kan du feire valentinsdagen med jentene, altså galentines. Det som er spennende, er at dere kan gi hverandre gaver. Det er jo gøy å kunne gi gaver av den litt frekkere sorten, så hvorfor ikke satse på en buttplug til noen av dine beste venninner? Kanskje de kommer til å synes at det er litt rart at du kjøper en buttplug, men det blir absolutt et emne som kan være spennende å snakke om etter et par glass med noe godt i. Uansett er dette bare en idé som du kan prøve deg på om du tør!

Uansett hvilken buttplug du velger å kjøpe, er det viktig at du også kjøper glidekrem. Dette gjør hele opplevelsen utrolig mye bedre og enklere. Noen velger til og med å bruke kondom på selve buttplugen de første gangene de bruker den, rett og slett av hygieniske årsaker. Det å kjøpe glidemiddel er noe du bør gjøre sammen med henne, rett og slett fordi det finnes så mange forskjellige. Det er også mange der ute som er allergisk mot ulike typer glidekrem. Hvis dere ikke allerede bruker glidekrem og du vet hvilken du skal kjøpe, bør du altså forhøre deg med henne.

Det å ha en utrolig opplevelse i senga sammen er noe som holder dere sammen lenge. Husk at det å investere i en buttplug kan rett og slett være en investering inn i forholdet deres. Det er det mange som ikke tenker på altså. Det er penger som er brukt på dere to og penger som er brukt på å virkelig kose deg sammen med partneren din.

Vi håper du har fått noen gode tips her, og så håper vi hun liker de frekke gavene du vil gi henne!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*