Årets Høydepunkter

 

Fyrverkeri & soloppgang

En strålende sommeraften med Jose Carreras, Lise Davidsen og Marinemusikken på scenen foran 4500 publikummere. "Det var en av de beste og flotteste opplevelsene jeg har hatt på lenge".  "Magisk på Karljohansvern."  "Superflott konsert :-) Gleder meg allerede til neste år."

Vår tradisjonelle Soloppgangskonsert på Verdens Ende ble herjet av et voldsomt uvær; stiv kuling og regnvær i bøtter. Men folk lot seg ikke skremme og møtte opp i hopetall i støvler og sydvest. "Vått og vakkert."  "Nydelig konsert.." En strålende Ole Edvard Antonsen og hans band briljerte mellom vindkastene: "Tusen takk til VERDENS BESTE publikum !!"

Opera i kirken 2016 5.jpg

Opera i domkirken & barnas festspill

Telemark kammerorkester, blåserekka fra Marinemusikken, Vestfold Operakor, Tønsberg sangforening, solister og dansere framførte utdrag fra Tosca, Cavelleria Rusticana, Faust, Otello og Tannhäuser. Det ble en storstilt og mektig åpning av festspillene 2016.

På Støperiet i Tønsberg fikk barna sitt eget festspill. Inne myldret det av "Venneby"-fans, og ute under sikusduken var det bl.a. ansiktsmaling, klovneri og eventyrstund.  Barnas Festspilli tar barn på alvor, og opplevelser innen musikk, teater og litteratur står i fokus. Vi kommer tilbake neste år!